Om oss

Vi är ett familjeföretag med lång erfarenhet av fastigheter och affärsledning. Intresset för jakt, natur och friluftsliv i kombination med en stark entreprenörsanda och en unik möjlighet att öppna butik nära Sveriges modernaste skidtunnel fick oss att lämna kontorsjobben för en annan livsstil med fokus på rörelse och hälsa. Resultatet är vår säsongsbutik som öppnade senhösten 2017 vid uppfarten till MidSweden365 i jämtländska Gällö, nära E14.

Varmt välkommen till jakt- och sportbutiken i Viken, Gällö. Vi har öppet från midsommar till midvinter!

Press och media? Välkomna att kontakta oss >>

Övriga tjänster

Beroende på säsong och efterfrågan kombinerar vi arbetet i butiken med andra uppdrag.

SNÖ- OCH SOLSÄKRA DINA INTRESSEN

Vår erfarenhet av fastigheter och flera år av eget ägande av en bostad i Frankrike gör att vi hjälper dig som vill köpa bostad på Franska Rivieran. Perfekt för dig som gillar cykling, vandring, klättring, skidåkning och vattensporter eller finn din plats i solen för vila och återhämtning. Vi samarbetar med franska mäklarfirmor som har lång erfarenhet av skandinaviska köpare och de kvalitetskrav och behov som vi nordbor har.

Intresserad av lägenhet/hus i Frankrike? Kontakta Linda >>.

AFFÄRSUTVECKLING OCH HÅLLBART LEDARSKAP

I företaget finns gedigen affärsledningskompetens efter 20 års arbete i olika chefsbefattningar inom de gröna näringarna med fokus på mat, miljö och hälsa. Vi har erfarenhet av affärsutveckling och ledningsstöd i små till medelstora företag. Denna erfarenhet har givit upphov till flera konsult- och styrelseuppdrag.

Har du behov av vår kompetens i ditt företag? Kontakta Linda >>.